Italská extravagantní kolekce prezentuje pět typů brýlí nejvyšší kvality.

FUSIONI

 

Brýle vzniklé lepením jednotlivých, různě barevných kousků tří materiálů, poskládaných a lepených dohromady. Technika velice náročná na přesnost a čas.

CESELI

Brýle vyrobené technikou diamantového řezu, tradičně používanou při výrobě šperků.  Obruby vypadají jako ze skla, poseté křišťálovými kamínky.

INTAGLI

Návrat k řezbářské tradici. Brýle vyrobené na CNC strojích, kde každý řez odpovídá jinému výpočtu a nastavení stroje, čímž je docíleno změn směrů, sklonů, úhlů a hloubek vyřezávaných segmentů. Barvy perleti vznikají lepením různě barevných a různě silných fólií. Evokují představu barevného peří pávů a papoušků.

MOSAICO

Unisex brýle tvořené jednoduchou posloupností barev ze tří různých acetátových desek. Střídání odstínů vytváří mozaikový efekt s jednoduchou sekvencí barev a odstínů.

SCULTURA

Brýle vzhledu „pouštních dun“. Do základní barevné desky se vkládají díly jiných barev, následuje sušení, stabilizace lepení a tvarování za tepla v ocelových formách. Plastického efektu je dosaženo stlačením acetátu. Dochází k modelaci povrchu, ke změně forem a objemů, mění se tloušťky barevných částí a spojů. Bočním frézováním je dosaženo zesvětlení a zjemnění celkového vzhledu.

Dioptrické obruby LAMARCA